Hoivapalvelut

Turvallista apua sitä tarvittaessa.

Turvaa kotona asuminen ja varmista omannäköisesi elämä omassa kodissasi! Alinan hoivapalvelut sinulle tarjoaa koulutettu omahoitaja.

Soita, laita tekstiviesti, sähköposti tai klikkaa yhteydenottopyyntö tästä oman alueesi Alinalle! Tulemme äkillisessä palvelutarpeessa saman tien auttamaan tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinun näköisesi palvelu!

Alinan hoivapalvelut sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille kotona apua tarvitseville. Hoitokäyntien pituudet vaihtelevat aina puolesta tunnista koko päivän mittaisiin käynteihin.

Kauttamme on saatavilla myös monenlaisia apuvälineitä ja hoitotarvikkeita arjen avuksi. Alina-yritysten kautta on mahdollista tilata mm. aikuisvaippoja ja vuoteensuojia. Kysy lisää omalta Alina-yrittäjältäsi!

  • Alina-palvelut ovat palvelusetelipalveluita! Lue lisätietoja tästä
  • Alina-palvelut ovat laatusertifoituja
  • Palvelua jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 50 % (omavastuu 100 €).
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!

Suihkutus- ja peseytymispalvelu
Ulkoilu- ja virkistyspalvelu
Omaishoitajien sijaistaminen
Hoitotarvikkeet ja apuvälineet

Kysy lisää yrittäjältäsi!

Alinan lisäpalvelut

Alinasta saat myös perusjalkahoidon, hieronnan tai hiusten leikkauksen kotonasi!

Lisäpalvelut vaihtelevat paikkakunnittain. Kysy omalta Alinaltasi, mitä lisäpalveluja on tarjolla.

 


Palaa takaisin