Hoivapalvelut

Turvallista apua sitä tarvittaessa.

Turvaa kotona asuminen ja varmista omannäköisesi elämä omassa kodissasi! Alinan hoivapalvelut sinulle tarjoaa koulutettu omahoitaja.

Alinan hoivapalvelut sopivat ihan kaikille ja kaiken ikäisille kotona apua tarvitseville. Hoitokäyntien pituudet vaihtelevat aina puolesta tunnista koko päivän mittaisiin käynteihin. Hoivapalvelumme tukevat monitahoisesti niin asiakkaidemme, heidän läheistensä ja omaishoitajien arjessa jaksamista.

Miten saan hoivapalvelut käyttöön itselleni tai läheiselleni?

Soita, laita tekstiviesti, sähköposti tai klikkaa yhteydenottopyyntö tästä oman alueesi Alinalle! Äkillisessä palvelutarpeessa tulemme saman tien auttamaan tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinun näköisesi palvelu!

Miten usein hoivapalvelumme käy?

Avun tarve vaihtelee jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Kun otat meihin yhteyttä, teemme ensimmäiseksi ilmaisen kartoituskäynnin, jolloin pääsemme tutustumaan ja tarkastelemaan hoivapalvelujen tarpeen laajuutta. Hoivapalvelumme käy avustamassa tarpeen mukaan esimerkiksi muutamana kertana päivässä tai esimerkiksi säännöllisesti sovittuina päivinä. Olemme asiakkaan luona pienen hetken tai viivymme koko päivän.

Samoin kartoitamme hoivapalveluiin liittyvät hoitotarvikkeet ja apuvälineet. Kauttamme on saatavilla monenlaisia apuvälineitä ja hoitotarvikkeita arjen avuksi. Alina-yritysten kautta on mahdollista tilata mm. inkontinenssisuojia ja vuoteensuojia. Kysy lisää omalta Alina-yrittäjältäsi!

Löydät lähimmän Alina-yrittäjäsi yhteystiedot ja hinnaston tästä.

Soita, laita tekstiviesti, sähköposti tai klikkaa yhteydenottopyyntö tästä oman alueesi Alinalle!  Suunnitellaan juuri sinun näköisesi palvelu!

  • Alina-palvelut ovat palvelusetelipalveluita! Lue lisätietoja tästä
  • Alina-palvelut ovat laatusertifoituja
  • Palvelua jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 60 % (omavastuu 100 €).
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!

Suihkutus- ja peseytymispalvelu
Ulkoilu- ja virkistyspalvelu
Omaishoitajien sijaistaminen
Hoitotarvikkeet ja apuvälineet

Kysy lisää omalta Alinaltasi.

Alinan lisäpalvelut

Alinasta saat myös perusjalkahoidon, hieronnan tai hiusten leikkauksen kotonasi.

Lisäpalvelut vaihtelevat paikkakunnittain. Kysy omalta Alinaltasi, mitä lisäpalveluja on tarjolla.

 


Palaa takaisin