Omaishoitajien sijaistaminen

Varmista oma jaksamisesi omaishoitajana ja ota apua myös kotiin. Palvelumme voit maksaa joko palveluseteleillä tai laskulla.

Omaishoitajien sijaistamista voit tilata äkilliseen tarpeeseen kertatilauksena tai säännöllisenä palveluna. Voimme myös räätälöidä palvelusi juuri sen hetkistä intervallihoitojaksoa täydentäväksi.

Palvelun kesto sovitaan aina yksilöllisesti ja se voi vaihdella puolen tunnin aamuavuista koko päivän kestävään käyntiin.

Omaishoitajan sijainen huolehtii lähimmäisesi hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti

Omaishoitajan sijainen huolehtii päivittäisistä askareista – niin perushoidosta, liikkumisesta, ulkoilusta kuin aterioista. Omaishoitajaa sijaistetaan kotona, avustettavalle tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Alinan omaishoitajan sijaiset ovat kokeneita omahoitajia, jotka toimivat aina kokonaisvaltaisesti kaikissa toimissaan.

Arjessa jaksamisen kannalta on tärkeää, että omaishoitaja pitää säännöllisesti vapaata ja huolehtii samalla omasta hyvinvoinnistaan. Vapaapäiviä kannattaa pitää kuukausittain, tai vaihtoehtoisesti pidemmän jakson kerralla. Tärkeintä on, että omaa aikaa löytyy säännöllisesti.

Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennyksestä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 60 % (omavastuu 100 €).

Alina-palveluilla on aina 100 % tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun ja jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!


Palaa takaisin