Kotisiivous ja kotityöt

Puhtaampi koti ja sujuvampi arki

Kauttamme saa säännöllisen viikkosiivouksen tai koko kodin siivouksen tarpeiden mukaan. Kodinhuollon ammattilaiset hoitavat myös asuntosi ikkunanpesun. Palveluillamme on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta

Olemme apuna myös kaikissa kodin askareissa ja autamme kotitöissä aina tarpeesi mukaan. Palveluihimme voi kuulua ruuanlaitto, pyykki- ja vaatehuolto ja toimimme myös asiointiapuna apteekissa tai kaupassa.

Puhdasilmasiivous

Palveluihimme kuuluu allergikkojen ja  astmaatikkojen suosima puhdasilmasiivous. Puhdasilmasiivous hoituu Rainbow-puhdasilmaimurilla, joka on Suomen allergia- ja astmaliiton suosittelema.

Puhdasilmasiivouksessa on mahdollista tampata matot ja petivaatteet ilman, että niitä tarvitsee viedä ulos. Myös mattojen ja muiden tekstiilien, kuten vaikkapa sohvien pesut ovat mahdollisia.

Palveluistamme on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 60 % (omavastuu 100 €).

 


Palaa takaisin