Kotihoito

Laadukkaan kotihoidon avulla voi kotona asua mahdollisimman pitkään turvallisesti. Kartoituskäynnin aikana sovimme yhdessä palvelun yksilöllisen sisällön. Palveluihimme voi kuulua esimerkiksi suihkutus- ja peseytymispalvelut sekä ulkoilu- ja virkistyspalvelut. Hoitajamme ja avustajamme auttavat myös erilaisissa arjen askareissa ja kodin siivouksessa. Kauttamme on lisäksi saatavilla erilaisia apuvälineitä ja hoitotarvikkeita arjen avuksi.

Hoitokäyntien pituudet vaihtelevat yksilöllisesti aina puolesta tunnista koko päivän mittaisiin käynteihin.

Hoivapalvelumme tukevat niin asiakkaidemme, heidän läheistensä ja omaishoitajien arjessa jaksamista. Meillä sinua tai läheistäsi palvelee aina omahoitaja. Palveluillamme on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Oletko omaishoitaja ja haluat ammattitaitoista tukea arkeesi?

 

Saat palveluistamme 60 % kotitalousvähennyksen

Tiesitkö, että voit vähentää verotuksessa myös sinun tai puolisosi vanhempien tai isovanhempien kotona tai vapaa-ajan asunnolla ostetuista töitä, kuten siivouksesta ja hoivapalveluista?  Voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen verokortille tai veroilmoitukseen. Jos ilmoitat tiedot verokortille, saat edun vähennyksestä heti.

Lisäpalvelut

Alinasta saat myös perusjalkahoidon, hieronnan tai hiusten leikkauksen kotonasi. Lisäpalvelut vaihtelevat paikkakunnittain. 

 

Mietitään yhdessä miten voimme tukea sinua tai läheistäsi arjessa. Löydät lähimmän Alina-yrittäjäsi yhteystiedot ja hinnaston tästä.


Palaa takaisin