Kotityöpalvelut, Alina Turku – Raisio

Sujuvampi ja turvallisempi arki Alinan avulla!

Toteutamme kotityöpalvelut aina tarpeesi mukaan. Kotityöpalvelujen tarkoituksena on tukea ja auttaa sinua tai läheistäsi sellaisissa arjen tilanteissa, joiden tekeminen on jostain syystä ongelmallista. Kotiapuamme voit tarvita tapaturman, sairauden tai muun alentuneen toimintakyvyn vuoksi. Edistämme mielellämme myös erilaisia sosiaalisia tilanteita sekä toimimme asiointiapuna.

Kotipalvelu kertakäyntinä tai pitempiaikaisena sopimuksena

Kotipalvelutyöntekijämme saat avuksesi kertapalveluna, määräaikaisena tai jatkuvan sopimuksen kautta. Kotipalvelun aloittaminen voi tuntua ensin vieraalta ja siihen liittyy monenlaisia tunteita. Jotta voisimme tutustua toisiimme paremmin, ja voimme kartoittaa palvelutarpeen kohdilleen, suosittelemme maksuttoman kartoituskäynnin tilaamista, ainakin sellaisissa tapauksissa, joissa palvelun tarve on mahdollisesti pitempiaikainen.

Palvelutarpeessa Alinan kotisiivooja tulee maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva siivouspalvelu!

  • Alina-palvelut ovat laatusertifioituja.
  • Palvelua jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 40 % (omavastuu 100 €).
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Kotisiivous
Ikkunanpesu
Asiointiapu
Ruoanlaitto
Pyykki- ja vaatehuolto
Muut kodinhoitopalvelut

Ateriakuljetukset (ateriat Lounaskahvila Krutongin listoilta – kysy lisää yrittäjältä)

 


Palaa takaisin