Kotityöpalvelut

Sujuvampi arki Alinan avulla!

Helpota arkeasi Alinan avulla!  Soita, laita tekstiviesti, lähetä sähköposti tai klikkaa yhteydenottopyyntö tästä oman alueesi Alinalle!

Toteutamme kotityöpalvelut aina tarpeesi mukaan.  Kotipalvelumme auttaa esimerkiksi ruuanlaitossa, pyykki- ja vaatehuollossa, kotisiivouksessa tai ikkunanpesussa. Myös lumityöt, polttopuiden tekeminen, saunan lämmitys ja pihan haravointi voivat tulla kyseeseen. Toimimme myös asiointiapuna esimerkiksi kaupassa, apteekissa, pankissa tai terveyskeskuksessa.

Kotipalvelu kertakäyntinä tai pitempiaikaisena sopimuksena

Kotipalvelutyöntekijämme saat avuksesi kertapalveluna, määräaikaisena tai jatkuvan sopimuksen kautta. Suosittelemme aluksi maksuttoman kartoituskäynnin tilaamista, jotta pystymme kartoittamaan palveluntarpeen. Suunnitellaan juuri sinulle sopiva siivouspalvelu!

Äkillisessä palvelutarpeessa Alinan kotisiivooja tulee saman tien tekemään kotisiivouksen.

  • Alina-palvelut ovat laatusertifioituja.
  • Palvelua jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 60 % (omavastuu 100 €).
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.

Kotisiivous
Ikkunanpesu
Asiointiapu
Ruoanlaitto
Pyykki- ja vaatehuolto
Muut kodinhoitopalvelut

 


Palaa takaisin