Ikkunanpesu

Alina hoitaa ikkunanpesut ammattitaidolla, nopeasti ja laadukkaasti! Tilaa ikkunanpesu täydentämään säännöllistä siivousta tai erikseen omana palvelunaan.

Teemme myös yksittäisiä ikkunanpesuja kertatilauksesta. Sovimme aina erikseen ikkunanpesussa käytettävät aineet ja välineet. Alinan kanssa ikkunanpesu järjestyy joustavasti ja nopeallakin aikataululla. Pesemme tarvittaessa myös parvekelasit.

Ikkunapesu on yksi yleisimmistä erikseen tilattavista kotityöpalveluistamme. Eikä syyttä, onhan se aikaa vievää ja vaatii ponnisteluja vetreältäkin tekijältä. Ikkunapesu voi myös olla ensimmäisiä asioita, joihin ikääntynyt kaipaa apua kotonaan. Jos toimintakyky on alentunut, voi ikkunanpesu olla erittäin työläs, ellei mahdotonkin urakka. Hyvän kunnon ja liikkuvuuden lisäksi hommaa jouduttavat oikeanlaiset ikkunanpesuvälineet. Kun tilaat ikkunapesun meiltä, sujuu pesu ketterästi ja jälkikin on puhdasta. Suojaamme ikkunanpesun aikana pinnat ja muut tarvittavat materiaalit. Erikseen suojausurakkaan tai siirtelyyn ei tarvitse siis käyttää aikaa – isommat kaapistot jne. katsotaan tietenkin erikseen, ja miten työ tulisi toteutettua mahdollisimman sujuvasti.

Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 50 % (omavastuu 100 €).

Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!


Palaa takaisin