Kotisiivous tarpeiden mukaan

Alina auttaa kotisi siivouksessa ja puhtaana pitämisessä! Alinan kotisiivous voidaan tehdä joko säännöllisenä palveluna tai kertatilauksena. Teemme myös muuttosiivouksia.

Ota yhteyttä, niin sovimme sinulle sopivan siivoustarpeen kartoitusajan kotiisi. Kartoitus on tarpeellinen, sillä yksilöllisen kotisiivousajan määrittämiseen vaikuttavat sekä kotisi neliömäärä että kalustuksen määrä. Kotisiivous määritellään aina tarpeesi mukaan, ja yleisimmillään se tarkoittaa säännöllisesti tehtävää ns. ylläpitosiivousta. Tähän kuuluvat esimerkiksi pölyjen pyyhintä, katkaisijoiden ja kahvojen pyyhintä, mattojen ja sohvan imurointi sekä lattian pyyhintä. Kotisiivous pitää kodin eri tilat siistinä ja puhtaana aina keittiöstä kylpyhuoneeseen. Ylläpitosiivousta täydentävät erikseen tilattavat palvelut, kuten ikkunapesu.

Miten kotisiivous toteutetaan?

Kotisiivouksen kartoituskäynnillä voidaan haluttaessa jo tehdä sopimus. Siinä määritellään siivouspalvelun sisältö: mitä siivoamme ja kuinka usein. Lisäksi sovimme ainesta ja välineistä – kuka ne hankkii ja missä ne säilytetään. Saat itsellesi toisen kappaleen palvelusopimuksesta. Asiakas ja siivousyritys tekevät keskenään palvelusopimuksen ja tämä on edellytys verovähennyskelpoiseen palveluun.

Voit itse vaikuttaa siivouspalvelusi sisältöön ja aikatauluihin. Aloitamme säännöllisen siivouspalvelun mielellämme perusteellisella aloitussiivouksella. Tämän jälkeen kotisiivoojamme jatkaa yleensä ylläpitosiivouksella 2–3 viikon välein. Lisäksi voit milloin vain täydentää kotisiivoustasi joustavasti erikoiskohdesiivouksilla (esim. sauna, ulkoterassit).

Kotisiivous astmaatikkokodissa

Kärsitkö hengitystiesairaudesta? Silloin kotisiivous toteutetaan meillä erityisen huolellisesti. Toteutamme puhdasilmasiivousta, joka soveltuu erityisesti astmaatikkojen ja muiden hengityssairauksista kärsivien koteihin. Menetelmä poistaa myös epämiellyttäviä hajuja. Käyttämämme Rainbow-puhdasilmaimuri on Suomen allergia- ja astmaliiton suosittelema. Tutustu puhdasilmasiivoukseen tästä.
Suurin osa Alina-yrittäjistä tarjoaa puhdasilmasiivouspalvelua – kysy lisätietoja oman alueesi Alinasta.

Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 60 % (omavastuu 100 €).

Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!


Palaa takaisin