Kotisiivous

Alina auttaa kotisi siivouksessa ja puhtaana pitämisessä! Alinan kotisiivous voidaan tehdä joko säännöllisenä palveluna tai kertatilauksena. Teemme myös muuttosiivouksia.

Ota yhteyttä, niin sovimme sinulle sopivan siivoustarpeen kartoitusajan kotiisi. Kartoitus on tarpeellinen, sillä yksilöllisen siivousajan määrittämiseen vaikuttavat sekä kotisi neliömäärä että kalustuksen määrä.

Kotisiivouksen kartoituskäynnillä voidaan haluttaessa jo tehdä sopimus. Siinä määritellään siivouspalvelun sisältö: mitä siivoamme ja kuinka usein. Lisäksi sovimme ainesta ja välineistä – kuka ne hankkii ja missä ne säilytetään. Saat itsellesi toisen kappaleen palvelusopimuksesta. Sopimus on edellytys verovähennyskelpoiseen palveluun.

Voit itse vaikuttaa siivouspalvelusi sisältöön ja aikatauluihin. Aloitamme säännöllisen siivouspalvelun mielellämme perusteellisella aloitussiivouksella. Tämän jälkeen yleensä jatkamme ylläpitosiivouksella 2–3 viikon välein. Lisäksi voit milloin vain täydentää kotisiivoustasi joustavasti erikoiskohdesiivouksilla (esim. sauna, ulkoterassit).

Puhdasilmasiivous on erityissiivousta, joka soveltuu erityisesti astmaatikkojen ja muiden hengityssairauksista kärsivien koteihin. Käyttämämme Rainbow-puhdasilmaimuri on Suomen allergia- ja astmaliiton suosittelema. Tutustu puhdasilmasiivoukseen tästä.

Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 50 % (omavastuu 100 €).

Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!


Palaa takaisin