Muut kodinhoitopalvelut

Alina tekee kodissasi paljon muutakin kuin siivoaa ja huoltaa tekstiilit. Toimimme tarvittaessa vaikkapa kotisi talonmiehenä!

Hoidamme esimerkiksi pihassasi lumityöt, teemme polttopuut, lämmitämme saunan tai haravoimme pihasi.
Kysy lisää omalta Alina-yrittäjältäsi! Palvelut vaihtelevat yrityskohtaisesti. Samoin kodinhoitopalvelut ovat aina räätälöityjä asiakkaidemme tarpeisiin. Jokaisen avun tarve voi olla hieman erilainen, siksi juttelemme nämä asiat aina asiakkaidemme kanssa läpi tarkkaan. Tarkoituksenamme on olla kokonaisvaltainen kodinhoitaja, jonka kanssa arki on hieman helpompaa.

Astmaatikkokodin erityissiivous

Puhdasilmasiivous soveltuu perinteistä kotisiivousta paremmin hengitystiesairauksista kärsivien koteihin. Siivouksessa käytettävä puhdasilmaimuri on ns. Vesi-imuri. Toiminta perustuu siihen, että imuroitu pöly jää laitteessa olevaan veteen, eikä palaa enää suodattimien läpi huoneilmaan.

Puhdasilmasiivouksessa on mahdollista tampata matot ja petivaatteet ilman, että niitä tarvitsee viedä ulos. Myös mattojen ja muiden tekstiilien, kuten vaikkapa sohvien pesut ovat mahdollisia!

Imuroinnin jälkeen Rainbow-järjestelmä toimii myös ilmanpuhdistajana, kun siivoamme kotisi muilta osin. Ilmassa leijuu paljon pölyä, jota imuri kerää vesisäiliöönsä. Puhdasilmaimurin ansiosta kotisi säilyy raikkaana ja pölyttömänä pidempään.

Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 60 % (omavastuu 100 €).

Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!


Palaa takaisin