Ruoanlaitto

Alinan taitavat ruoanlaittajat ja leipojat tekevät herkullista kotiruokaa ja maistuvia leivonnaisia – juuri sinun toiveidesi mukaan! Sovitaan etukäteen yhdessä etukäteen budjetti, laitettavat ruoat ja herkut sekä muut asiat.

Tehdään esimerkiksi joko maittava päivällinen tai viikon ruoat kerralla pakastimeen. Hoidamme pöydän koreaksi myös juhlapäiviä varten! Kerro toiveesi Alinalle – me teemme lempiruokaasi. Voimme tehdä ruokaa yhdessä, tai halutessasi voit antaa Alinan hoitaa koko homman puolestasi.

Kotityöpalvelumme mahdollistaa arvokkaan ja turvallisen arjen myös ruoanlaiton merkeissä. Hyvään arkeen kuluu yhdessäoloa, juttelua ja askareiden tekemistä turvallisessa ympäristössä. Ruoanlaitto voi hankaloitua ikääntymisen tai jonkin muu asian seurauksena, mutta silloinkin on tärkeää pitää ateriarytmi säännöllisenä ja ruoka monipuolisena. Jokainen asiakkaamme on kuitenkin aina yksilö, ja jolle valmistamme juuri sellaista ruokaa, joka maittaa. Annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten järjestäisimme ruokahuoltoon liittyvät asiat mallilleen, miten kustannukset menisivät ja millainen järjestely aikataulullisesti olisi sopivin juuri Sinulle tai läheisellesi.

Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 50 % (omavastuu 100 €).

Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!


Palaa takaisin