Lapsiperheiden kotipalvelut

Yllättäviin tilanteisiin tai arkea selkeyttämään Alinasta apua.

Soita, laita tekstiviesti, sähköposti tai klikkaa yhteydenottopyyntö tästä oman alueesi Alinalle! Tulemme äkillisessä palvelutarpeessa saman tien auttamaan tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Suunnitellaan juuri sinun näköisesi palvelu!

Lapsiperheiden kotipalvelua, lastenhoitoa ja sairaan lapsen hoitopalvelua voit ostaa itsemaksavana asiakkaana. Tällöin palvelun hintaan lisätään ALV 24 %. Palvelu räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan ja lastasi hoitaa koulutettu omahoitaja.

Yritykset eri puolilla Suomea ovat aktivoituneet kustantamaan työntekijöilleen sairaan lapsen hoitopalvelua. Varmista omat työsuhde-etuutesi omalta työnantajaltasi.

Kunnat myöntävät palveluseteleitä ja maksusitoumuksia muun muassa lapsiperheiden kotipalveluun. Uudistuneen sosiaalihuoltolain mukaan lapsiperheelle on siihen oikeus monessa tilanteessa. Varmista omat etuutesi kotikunnastasi. Vanhemmille jää yleensä maksettavaksi vain pieni omavastuuosuus, joissain tapauksissa kustannuksia ei tule ollenkaan.

  • Alina-palvelut ovat palvelusetelipalveluita!
  • Alina-palvelut ovat laatusertifoituja.
  • Palvelua jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 50 % (omavastuu 100 €).
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!


Palaa takaisin