Lapsiperheiden kotipalvelut

Alinasta apua yllättäviin tilanteisiin tai arkea selkeyttämään.

Soita, laita tekstiviesti, sähköposti tai klikkaa yhteydenottopyyntö tästä oman alueesi Alinalle niin suunnitellaan näköisesi palvelu! Tulemme äkillisessä palvelutarpeessa saman tien auttamaan tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille.

Lapsiperheen kotipalvelu itse maksaen

Lapsiperheiden kotipalvelua ja lastenhoitoa voit ostaa itsemaksavana asiakkaana. Tällöin palvelun hintaan lisätään ALV 24 %. Palvelu räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan ja lastasi hoitaa koulutettu omahoitaja.

Lapsiperheen kotipalvelu työsuhde-etuna

Yritykset eri puolilla Suomea ovat aktivoituneet kustantamaan työntekijöilleen sairaan lapsen hoitopalvelua. Varmista omat työsuhde-etuutesi omalta työnantajaltasi. Omaa työnantajaa kannattaa kannustaa – lapsiperheen kotipalvelu osana työsuhde-etua on kaikkia monitahoisesti hyödyttävä palvelu.

Lapsiperheen kotipalvelu kunnan tukemana

Kunnat myöntävät palveluseteleitä ja maksusitoumuksia muun muassa lapsiperheiden kotipalveluun. Uudistuneen sosiaalihuoltolain mukaan lapsiperheelle on siihen oikeus monessa tilanteessa. Varmista omat etuutesi kotikunnastasi. Vanhemmille jää yleensä maksettavaksi vain pieni omavastuuosuus, joissain tapauksissa kustannuksia ei tule ollenkaan.

  • Olemme palvelusetelituottaja.
  • Alina-palvelut ovat laatusertifoituja.
  • Olemme palvelleet jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Saat vähennettyä kotityöpalveluiden hinnasta verotuksessasi jopa 60 % (omavastuu 100 €).
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu! Mikäli et ole tyytyväinen työmme laatuun tai jälkeen, korjaamme kaikki havaitut puutteet veloituksetta.

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.

Tilaa heti maksuton kartoituskäynti!


Palaa takaisin