Kotisairaanhoidon palvelut

Kartoitamme palveluntarpeesi maksuttomalla kartoituskäynnillä. Kotisairaanhoitajamme palvelevat sinua tai läheistäsi monipuolisesti ammattitaidolla.

Alinan kotisairaanhoidon palvelut ovat joustavia ja palvelu räätälöidään aina hoitavan lääkärin ohjeiden sekä sinun tai läheisesi toiveiden mukaan. Käytössämme on omahoitajajärjestelmä, jonka etuna on syvempi ymmärrys asiakastamme kohtaan.

Kotisairaanhoitaja palvelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteena on kokonaisvaltainen palvelu, joka pystyy reagoimaan myös muuttuviin tilanteisiin. Kotisairaanhoitajan käynnillä otetaan esimerkiksi verinäytteet ja tehdään erilaisia mittauksia. Lähete näytteenottoon voi tulla yksityisestä ja julkisesta lääkäripalvelusta, jolloin kotisairaanhoitajamme ottavat näytteen ja huolehtivat näytteen sovitusti eteenpäin. Kotisairaanhoidossa hoituvat myös haavanhoidot eri muodoissaan, niin leikkausompeleiden poistot, kroonisten haavojen puhdistukset kuin esimerkiksi haavanhoidot kaatumisen jälkeen. Kotisairaanhoitaja osallistuu myös lääkehoitoon, tämä voi tarkoittaa esimerkiksi lääkkeiden annostelua, lääkeinjektioita, reseptien uusimista tai lääkehoidon toteutuksen arviointia. Autamme myös erilaisten hakemusten ja etuusasioiden hoidossa. Lisäksi useimmista Alinoista on saatavilla palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa.

  • Olemme palvelusetelituottaja.
  • Alina-palvelut ovat laatusertifoituja.
  • Olemme palvelleet jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu!

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.


Palaa takaisin