Kotisairaanhoidon palvelut

Soita, laita tekstiviesti, sähköposti tai klikkaa yhteydenottopyyntö tästä oman alueesi Alinalle niin suunnitellaan näköisesi palvelu! Tulemme auttamaan äkillisessä palvelutarpeessa tai vaihtoehtoisesti tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille. Kotisairaanhoitajamme palvelevat sinua tai lähimmäistäsi kokonaisvaltaisesti siten, että arvokas arki toteutuu.

Kotisairaanhoitaja apuna arjessa

Alinan kotisairaanhoitopalvelut ovat joustavia ja palvelu räätälöidään aina hoitavan lääkärin ohjeiden sekä sinun toiveidesi mukaan. Käytössämme on omahoitajajärjestelmä, jonka etuna on syvempi ymmärrys asiakastamme kohtaan. Hyvä hoivanlaatu vaatii parempaa ymmärrystä siitä, millainen kotisairaanhoidon tarve kullakin asiakkaallamme on. Myös pienet muutokset hoidon tarpeessa huomataan helpommin, kun hoitosuhde on läheinen. Tutut kohtaamiset parantavat myös elämänlaatua, kun vastassa on tuttu ja turvallinen kotisairaanhoitaja.

Miten kotisairaanhoitaja auttaa arjessa?

Kotisairaanhoitaja palvelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Tavoitteena on kokonaisvaltainen palvelu, joka pystyy reagoimaan myös muuttuviin tilanteisiin. Kotisairaanhoitajan käynnillä otetaan yleensä verinäytteet ja tehdään erilaisia mittauksia. Lähete näytteenottoon voi tulla yksityisestä ja julkisesta lääkäripalvelusta, jolloin kotisairaanhoitajamme ottavat näytteen ja huolehtivat siitä, että asiat kulkevat sovitusti eteenpäin. Kotisairaanhoidossa hoituvat myös haavanhoidot eri muodoissaan, niin leikkausompeleiden poistot, kroonisten haavojen puhdistukset kuin esimerkiksi haavanhoidot kaatumisen jälkeen. Kotisairaanhoitaja osallistuu myös lääkehoitoon, tämä voi tarkoittaa esimerkiksi lääkkeiden annostelua, reseptien uusimista tai lääkehoidon toteutuksen arviointia. Autamme myös erilaisten hakemusten ja etuusasioiden hoidossa. Lisäksi useimmista Alinoista on saatavilla parantumattomasti sairaan potilaan palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa.

  • Olemme palvelusetelituottaja.
  • Alina-palvelut ovat laatusertifoituja.
  • Olemme palvelleet jo vuodesta 1993.
  • Alina-palveluilla on aina 100 %:n tyytyväisyystakuu!

Lähimmän Alinasi yhteystiedot ja hinnaston löydät tästä.

Verinäytteenotot ja mittaukset
Haavahoidot ja lääkeinjektiot
Saattohoito ja palliatiivinen hoito
Lääkehoito
Tuki- ja neuvontapalvelut


Palaa takaisin