Työpaikat

Alina on voimakkaasti kasvava ketju ja paikalliset Alina-yrittäjät ympäri Suomen etsivät jatkuvasti ammattitaitoista henkilökuntaa eri tehtäviin.

Alina-yrityksissä sinun on mahdollista tehdä aidosti merkityksellistä kotipalvelutyötä. Toimintamme keskiössä on aina asiakas erilaisine tarpeineen, ja meillä tehdään töitä kiireettömästi täydellä sydämellä. Alinalaisena voit työskennellä itsenäisesti innovatiivisessa työyhteisössä, ja pääset hyödyntämään omaa osaamistasi hoiva-alan ammattilaisena ammattitaitoisen ja positiivisen tiimin tuella. Kaikissa Alina–yrityksissä noudatetaan Yksityisen Sosiaalipalvelualan TESiä.

Alina-yrittäjät tarjoavat työmahdollisuuksia kokoaikaisille ja osa-aikaisille työntekijöille ja tarjolla on myös keikkatyötä. Alina-yritys pystyy tarjoamaan työtä erilaisissa elämäntilanteessa oleville ihmisille ja joustamaan työajoissa ja –määrissä tilanteen mukaan.

Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan hakulomakkeen kautta.

Löydät urasivumme ja avoimet työpaikkamme
TeamTailorista!

Sairaanhoitaja ja vastaava sairaanhoitaja

Sairaanhoitajan työstä suurin osa koostuu asiakaskäynneistä, jotka sisältävät sekä kotihoivaa että –sairaanhoitoa. Sairaanhoitajan työhön kuuluvat esimerkiksi näytteiden otto sekä haavanhoidot.  Sairaanhoitajan työhön kuuluu lähes aina myös päivystystyötä, sekä töiden organisointia ja kirjaamista. Vastaavan sairaanhoitajan työhön kuuluu lisäksi vastuu laadukkaan hoitotyön toteutuksesta Alina-yrityksessä.

Lähihoitaja

Lähihoitajien työ Alinassa on todella monipuolista. Työhön kuuluu hoivapalvelua asiakkaille aina vauvasta vaariin, sekä jossain määrin kotityöpalvelua esimerkiksi asiointiavun ja siivoustöiden muodossa. Alinassa työskennellään omahoitaja –periaatteella, joten jokainen lähihoitaja on useamman asiakkaan omahoitaja. Omien asiakkaidensa kanssa hoitaja voi suunnitella monenlaisia asiakasta virkistäviä lisäpalveluja, kuten esimerkiksi ikääntyneille kesäretkiä tai lapsiperheille ruuanlaittoa tai leivontaa. Alinassa saat työskennellä kiireettä kokonaisvaltaisella työotteella.

Hoiva-avustaja

Hoiva-avustajan työhön kuuluvat avustavat hoitotoimet sekä asiakkaan kotona tapahtuva avustustyö. Työ ei sisällä lääkehoitoa, joten työ sopii esimerkiksi kotityöpalvelutyöntekijälle, henkilökohtaisen avustajan työtä tehneelle tai lähihoitajaopintojen alussa olevalle.

Lastenhoitaja tai sosionomi

Lastenhoitajan ja sosionomin työ on erittäin monipuolista sisältäen eri-ikäisten lasten auttamista päivittäisissä askareissa sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Lastenhoitaja voi myös helpottaa lapsiperheiden arkea myös kriisin kohdatessa. Alinan lastenhoitaja voi myös esimerkiksi työskennellä akuutisti sairastuneen lapsen kotona, mikäli vanhemmat eivät voi töistään jäädä kotiin. Lapsiperheiden kotipalvelua tehdään pääosin kuntien palveluseteli- tai ostopalveluasiakkaille.

Kotityöpalvelutyöntekijä

Kotityöpalvelutyöntekijän työ koostuu suurimmalta osin kotisiivouksesta. Lisäksi työhön voi sisältyä muita kodinhoidollisia tehtäviä, kuten pyykkihuoltoa tai ruuanvalmistusta. Kotityöpalveluasiakkaiden käyntiajat ovat yleensä useita tunteja. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi laitoshuoltaja, kodinhoitaja tai hoiva-avustaja. Vastaavan kotityöpalvelutyöntekijän työ sisältää monipuolisia kotisiivous- ja kotityöpalvelutehtäviä asiakaskohteissa. Tämän lisäksi työ voi sisältää esimerkiksi työvuorojen suunnittelua, asiakaskartoituksia sekä töiden organisointia

 

Kaikki TE-avoimet työpaikat Alinassa ympäri maata tästä linkistä!

Avoin työhakemus