Tule mukaan tekemään kodista paras paikka!

Alina on voimakkaasti kasvava kotipalveluketju, jonka tarkoituksena on tuottaa asiakaslähtöisiä palveluja kotiin. Paikalliset Alinat ovat yrittäjävetoisia yksiköitä, joissa on tarjolla monipuolisia tehtäviä.

Lähes kaikki Alinat ovat kasvuyrityksiä ja rekrytoivat jatkuvasti uusia työntekijöitä. Kaikissa Alina –yrityksissä noudatetaan Yksityisen Sosiaalipalvelualan TESiä. Alinassa työskennellään erityyppisissä työsuhteissa. Osa väestä on kokoaikaisia, osa osa-aikaisia ja myös keikkalaisille on työtä tarjolla. Työsuhteen laatuun vaikuttaa kunkin Alina –yrityksen sen hetkinen tilanne. Vastaavasti Alina –yritys pystyy tarjoamaan työtä hyvnkin erilaisissa elämäntilanteessa oleville ihmisille ja joustamaan työajoissa ja –määrissä tilanteen mukaan. Alinassa et ole koskaan yksin, vaikka työskenteletkin itsenäisesti kentällä. Työt ja työohjeesi näet aina reaaliaikaisena omasta työpuhelimestasi ja päivystysnumerosta tavoitat aina yksikön vastuuihmisen.

Alinan avoimet työpaikat löydät tältä sivulta, kuten myös mol.fi –sivuilta. Voit jättää hakemuksen saman tien. Mikäli alueesi Alina ei hae juuri nyt työntekijöitä, voit jättää myös avoimen hakemuksen TÄSTÄ.

Sairaanhoitajan työ

Sairaanhoitajan työ Alinassa on usein vastuuhoitajan työtä. Suurin osa päivästä koostuu asiakaskäynneistä, jotka sisältävät sekä kotihoivaa että –sairaanhoitoa. Aamuisin on paljon verinäytteiden ottamista, haavahoitoja on ajoittain ja ajallisesti suurin osa kotikäynneistä kuluu hoivaan. Sairaanhoitajan työhön Alinassa kuuluu lähes aina päivystystyötä, sekä töiden organisointia ja asiakasasioiden kirjaamista tietokoneella.

Lähihoitajien työ

Lähihoitajien työ on Alinassa todella monipuolista. Työhön kuuluu hoivapalvelua eri ikäisille asiakkaille sekä jossain määrin kotityöpalvelua (esim. asiointiapu ja siivoustyöt). Alinassa työskennellään omahoitaja –periaatteella, joten jokainen lähihoitaja on useamman asiakkaan omahoitaja. Omien asiakkaidensa kanssa hoitaja voi suunnitella monenlaisia asiakasta virkistäviä lisäpalveluja, kuten esimerkiksi ikääntyneille kesäretkiä tai lapsiperheille ruuanlaittoa tai leivontaa. Alinassa saat työskennellä kiireettä kokonaisvaltaisella työotteella. Kaikissa Alinoissa minimikäyntiaika asiakkaan luona on 30 minuuttia, mutta keskimäärin asiakkaan luona ollaan tunnin ja 15 minuutin ajan.

Lastenhoitaja / sosionomi

Lastenhoitajien / sosionomien tarve Alinoissa on jatkuvasti kasvava. Lapsiperheiden kotipalvelua tehdään pääosin kuntien palveluseteli- tai ostopalveluasiakkaille. Työ on erittäin monipuolista sisältäen eri-ikäisten lasten auttamista päivittäisissä askareissa sekä kodinhoidollisia tehtäviä. Työ voi olla normaalia lastenhoitajan työtä, tai vastuuhoitajan roolissa tehtyä työtä. Alina auttaa usein kriisin kohdatessa lapsiperheiden arkea. Myös erityislapset saavat apua Alinan lastenhoitajilta, jotka ovat suurimmaksi osaksi sosionomitaustaisia. Tällöin hoitosuhteet ja yksittäisten käyntien hoitoajat ovat usein tavallista pidempiä. Tämän lisäksi Alinan lastenhoitaja voi työskennellä akuutisti sairastuneen lapsen kotona, mikäli vanhemmat eivät voi töistään jäädä kotiin.

Kotityöpalvelutekijän työ

Kotityöpalvelutyöntekijän koulutus Alinoissa työskentelevillä voi vaihdella. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi laitoshuoltaja, kodinhoitaja tai hoiva-avustaja. Koulutustaustasi riippuen työsisältösi voi vaihdella. Pääosa työstä on usein kotisiivousta. Lisäksi voit käydä asiakkaan asioilla, hoitaa pyykin tai valmistaa ruokaa. Kotityöpalveluasiakkaidenkin käyntiajat ovat yleensä useita tunteja.

 

Jos kiinnostuit, kuulemme mielellämme sinusta lisää, vaikka Alina-yrityksillä ei olisikaan juuri nyt tarjolla avoimia paikkoja. Jättämällä meille avoimen hakemuksen, voimme huomioida sinut avautuvien työpaikkojen kohdalla. Voit jättää avoimen työhakemuksen tästä.