Yrittäjäksi

Kotihoidon palveluiden kysyntä on kasvussa – sinustako yrittäjä?

Miltä kuulostaisi työ, jossa voisit konkreettisesti vaikuttaa muun muassa vanhusten ja lapsiperheiden elämänlaatuun? Hoivapalvelut ja kotiapu auttavat ihmisiä pärjäämään arjessa paremmin sekä elämään omanlaista ja mielekästä elämää.

Alina-yrittäjyys on loistava vaihtoehto sinulle, mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta et ole vielä ottanut sitä ratkaisevinta askelta kohti yrittäjyyttä. Alina-yrittäjänä sinulla on Alina-ketjun asiantunteva ja lämminhenkinen tuki taustallasi. Alina-yrittäjyys on turvallinen ja varma valinta.

Tule Alina-yrittäjäksi!

Kotityöpalvelujen, hoivapalvelujen ja kotisairaanhoitopalvelujen kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Alina-ketjuun kuuluvana yrittäjänä sinulla on mahdollisuus auttaa apua tarvitsevia ja samalla menestyä yrittäjänä.

Alina tarjoaa tukea ja valmiita ratkaisuja

Perusteellisen alkuvalmennuksen jälkeen käytössäsi on ketjun jatkuva ja tiivis tuki. Työtäsi helpottavat verkostoyhteistyö sekä erilaiset tietotekniset ratkaisut. Esimerkiksi kehittämämme internet-pohjainen asiakashallintajärjestelmä on korvaamaton apu työssäsi.

Saat käyttöösi valmiit laatusertifioidut palvelutuotteet sekä ostoetuja. Tarjoamme sinulle taloushallinnon ja kirjanpidon, ketjumarkkinoinnin, tuen asiakashankintaan sekä toiminnanohjausjärjestelmät.

Edellytyksemme yrittäjältä

Et tarvitse aiempaa yrittäjäkokemusta, mutta edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutusta, sekä halua ja oikeaa asennetta yrityksen kasvattamiseen, asiakastyöhön ja oman tiimisi johtamiseen.

Olet yrittäjähenkinen, n. 20-55-vuotias alalle soveltuva sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai lähihoitaja (A-lääkärinlausunto). Taloutesi on kunnossa ja sinulla on vaadittava alkupääoma käytössäsi. Myös Finnveran PK-yrityslaina on mahdollinen. Arvostat laatua ja kehittämistä työssäsi, sekä toimit konseptin mukaan.

Sinulla on hyvä paineen- ja stressinsietokyky. Verkostoidut taitavasti paikalliseen terveydenhuollon tai kotityöpalvelun kenttään.

Tavaramerkkisuojatun Alina-konseptin mukaan toimiminen on työsi lähtökohta. Yhtenäisellä tavalla toimimalla edistämme työmme laatua, taloudellisuutta ja tuloksellisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Voit täyttää alla olevan hakulomakkeen, soittaa rekrytointipäälliköllemme tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen osoitteeseen .

Lisätietoja:
rekrytointipäällikkö Terhi Castren, puh. 044 755 6311,

Yhteydenottosi jälkeen otamme sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa.

Haen Alina-yrittäjäksi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue tästä lisätietoja Alina-yrittäjäksi ryhtymisestä!

Millaista on olla Alina-yrittäjä? Yrittäjät itse kertovat – lue tästä!

TE-palveluiden MessiLive-lähetyksen tallenne Alina-yrittäjyydestä – katso!

Yrittäjähakijoiden tietosuojaseloste