Yrittäjäksi

Kotihoidon palveluiden kysyntä on kasvussa – oletko sinä seuraava hoiva-alan yrittäjä?

Kotityöpalvelujen, hoivapalvelujen ja kotisairaanhoitopalvelujen kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Alina-ketjuun kuuluvana yrittäjänä sinulla on mahdollisuus auttaa apua tarvitsevia ja samalla menestyä yrittäjänä. Miltä kuulostaisi työ, jossa voisit konkreettisesti vaikuttaa muun muassa vanhusten ja lapsiperheiden elämänlaatuun? Hoivapalvelut ja kotiapu auttavat ihmisiä elämään parempaa arkea sekä omanlaista ja mielekästä elämää.Alina-yrittäjyys on loistava vaihtoehto sinulle, mikäli olet kiinnostunut yrittäjyydestä, mutta et ole vielä ottanut sitä ratkaisevinta askelta kohti yrittäjyyttä. Alina-yrittäjänä sinulla on Alina-ketjun asiantunteva ja lämminhenkinen tuki taustallasi. Alina-yrittäjyys on turvallinen ja varma valinta.

Alina-ketjun valitsema vuoden 2021 kasvuyrittäjä Kevi Akreyi kertoo millaista on Alina-yrittäjyys käytännössä!

Edellytyksemme yrittäjältä

Alina-yrittäjänä et tarvitse aiempaa yrittäjäkokemusta, mutta edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutusta, sekä halua ja oikeaa asennetta yrityksen kasvattamiseen, asiakastyöhön ja oman tiimisi johtamiseen.

Olet yrittäjähenkinen alalle soveltuva sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai lähihoitaja. Taloutesi on kunnossa ja sinulla on vaadittava alkupääoma käytössäsi. Sinulla on hyvä paineen- ja stressinsietokyky. Verkostoidut taitavasti paikalliseen terveydenhuollon tai kotityöpalvelun kenttään.

Millaista on toimia yrittäjänä franchising-ketjussa? Kuuntele podcast!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Voit hakea Alina-yrittäjäksi TeamTailorissa tai täyttää alla olevan hakulomakkeen. Voit myös halutessasi soittaa rekrytointipäälliköllemme tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen .

Lisätietoja:
rekrytointipäällikkö Terhi Castren, puh. 044 755 6311,

Yhteydenottosi jälkeen otamme sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa.

Haen Alina-yrittäjäksi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lue tästä lisätietoja Alina-yrittäjäksi ryhtymisestä!

Millaista on olla Alina-yrittäjä? Yrittäjät itse kertovat – lue tästä!

Yrittäjähakijoiden tietosuojaseloste