Alina-yrittäjän hakuprosessi

Kolme askelta Alina-hoivayrittäjäksi

1. Tutustuminen

Soita tai lähetä viesti rekrytointipäälliköllemme Terhille (puh. 044 755 6311, ) . Saat tietoa toiminnasta ja yrittäjyydestä yleisellä tasolla. Voit täyttää myös hakemuksen TeamTailorissa.

2. Haastattelu

Ensimmäisessä haastattelussa keskustellaan yhteistyön edellytyksistä ja franchising-yrittäjyydestä yleisellä tasolla. Toisessa haastattelussa käydään läpi taloutta, rahoitusta, toiminnan aloittamista ja sopimusta.

3. Sopimusvaihe

Sopimusvaiheessa käydään läpi franchising-sopimus ja yhteistyö ketjussa. Liittymismaksu suoritetaan ja uuden Alina-yrityksen toiminta aloitetaan yhteistyössä Alina-keskuksen asiantuntijoiden kanssa. Sopimusvaihetta edeltää aina soveltuvuustesti, joka mittaa yrittäjille tärkeitä ominaisuuksia.

 

Tämän kaiken saat Alina-yrittäjänä

Alinalaisena suurin liiketoiminnallinen hyöty on valmis ja sertifioitu liiketoimintamalli. Tämä antaa yritystoimintasi alkumetreille vahvan pohjan sekä selkeän suunnitelman ja tuen yritystoiminnan kasvattamiseen. Asiantuntijoidemme ja työkalujemme avulla liiketoiminnan aloittaminen on turvallista ja varmaa.